Instruktori Atma joga centra su edukovani u duhu Satjananda Biharske škole joge.

Instruktor

Valentina Stojanović

Valentina Stojanović (Sn Ahimsa Shakti ) se bavi jogom od 1997 godine. Svoja početna iskustva iz joge je sticala u Beogradu. Od 2003 godine redovno učestvuje i usavršava svoje znanje na seminarima, kursevima i radionicama u Srbiji, Bugarskoj, Grčkoj i Indiji. Sertifikat „Instruktora obučenog u duhu Satjananda joga tradicije“ stekla je 2010 godine u Satjananda ašramu, Pajania, Grčka, u okviru programa koji organizuje prvi joga univerzitet na svetu – „Bihar Yoga Bharati“. 2010. osniva Atma joga centar i počinje sa podučavanjem joge.

2011 godine pod vođstvom Michelin Flak (jedna od najstarijih sledbenika i učitelja iz tradicije Satyananda joge; osnivač RYE - Research on Yoga in Education), učestvuje u obuci na kursu Joga za decu.

Inspirisana je tradicijom Swami Satyanande . integralnom jogom koja ima potpuno holistički pristup i pruža sveobuhvatan, sistematičan i naučno dokazan način u razvoju svih aspekata ljudske ličnosti.

Joga je njen način života i želi da njeni učenici na času imaju maksimalnu korist kako u fizičkom i mentalnom razvoju tako i u duhovnom. Drži grupne i individualne časove joge za odrasle; časove prenatalne joge; časove joge za starije 60 + kao i časove joge za decu od 4 do 7 godina i od 7 do 12 god.Kroz drugu Patanđalijevu sutru jogu doživljava kao smirivanje mentalne aktivnosti , tada praktikant boravi u sebi u protivnom on je identifikovan sa svojom mentalnom aktivnošću.

Email: atmajogabeograd@gmail.com |  Telefon: 063/383-223

Instruktor

Tatjana Dojčinović

Tatjana Dojčinović rođena 1971. godine.  Jogom se bavi od 1993. godine prvo kroz redovno sedmogodišnje pohađanje časova u Beogradu, potom samostalno i učešćem na seminarima.

Upisuje Jogičke studije 1 koje uspešno privodi kraju 2014. godine i sa nestrpljenjem očekuje nastavak studija. Učestvovala u organizaciji nekoliko beogradskih seminara Svami Šivamurti. Učestvovala na Trećoj svetskoj joga konvenciji održanoj oktobra 2013. godine u Mungiru u Indiji povodom 50-togodošnjeg jubileja Biharske škole joge.

Životni moto je rečenica Svami Satjanande “Do the best, leave the rest!”.

Email: dojcinovictatjana@gmail.com | Telefon: 0646126885

Instruktor

Gordana Gligorijević

Gordana Gligorijević Bavi se jogom od 2001. godine. Diplomu instruktora joge stiče 2010. godine u Satyananda ašramu u Grčkoj.

Svoja iskustva i znanje proširuje pohađajući različite seminare iz oblasti joge, kao i kroz svakodnevnu praksu (rad).

Motivisana je pozitivnim efektima joge, posebno u svakodnevnom životu. Usled modernog, užurbanog načina života, potreba za integrisanjem fizičke, mentalne i spiritualne dimenzije u svakodnevni život postala je neophodnost.

Veruje da joga nudi načine da se pronadje sopstvena snaga i lepota (fizička, mentalna i emotivna), kao i metod negovanja snage i fleksibilnosti tela, uma i duha, i na strunjači i van strunjače.

Email: laxmi@sbb.rs | Telefon: 063/811-33-22

 

Instruktor

Katarina Golić

Katarina Golić bavi se jogom, od 2003.godine po tradiciji Biharske skole joge.

10. godina je redovno ucila i vezbala kod uciteljice Violete Azmanoske.

Vec 3 godine kao ucitelj radi pocetne nivoe, i grupe za starije osobe.

Pohadjala je razne seminare : "Joga Nidra"-Svami Kevalinananda;"Sta sve srce zna"-Svami Sivamurti Sarasvati; Yantra(Geometrijski prikaz energije i svesti)- Svami Bramananda. Uci i studira  jogu, i prati razvoj tih tehnika  u svakodnevnom zivotu.

Za nju je joga nacin zivota, jer uz celokupne tehnike joge,postizemo nervnu snagu,zivotnu energiju, entuzijazam, zdravlje, prevazilazenje svakodnevnih teskoca,dostizemo radost i harmoniju.

Email: katarinagolic2@gmail.com | Telefon: 0653344114

Instruktor

Karmen Jakšić

Karmen Jakšić (1966) sertifikovani instruktor joge u duhu Satjananda joga tradicije.

Jogom se bavi od rane mladosti a Satjananda jogom poslednjih devet godina.

Edukovana u Indiji u Biharskoj školi joge od 2012.god. počinje sa držanjem časova.

Koristi svaku priliku da usavršava  svoje znanje na seminarima, radionicama, jogičkim studijama u Srbiji, Madjarskoj, Indiji.

Časove drži u prostoru u Knez Mihailovoj ulici.

Email: karmen.jaksic@gmail.com | Telefon: 0646403086

Saradnik

Rade Milošević

Rade Milošević

po struci je Visoki strukovni fizioterapeut i uz fizikalnu i kinezi terapiju uspešno primenjuje lečenje alternativnim medicinskim metodama:

  • Yumeiho terapija (masaža uz kiropraktiku),
  • Theraband - praktičar,
  • Rei Ki - majstor
  • Radioestezista
  • Tetahiling - praktičar
  • Easytape - praktičar i
  • Cyriax - praktičar.

Sertifikovani instruktor u duhu Satjananda joge tradicije, a diplomu je stekao u Satijananda Ashramu u Grčkoj 2012.godine.

Takodje stiče diplomu sa zvanjem sportskog operativnog joga trenera i u Srbiji 2015. godine u Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici.

Produbljuje svoje znanje boraveći u Indiji u joga ašaramu u Rikiji koji je bio sedište jednog od najvećih učitelja našeg doba Svami Satjanande. Tom prilikom posećuje i Joga univerzitet u Mungiru.

Sa jogom se prvi put sreo 1995. godine i od tada aktivno vežba. Od 2005. godine počinje sa podučavanjem joge, drži časove i seminare.

Email: rademangalmurti@gmail.com | Telefon: +381693880566, +38163388056

TOP